Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна За фестивалот Тим Литера

Тим Литера

Тимот на фестивалот го сочинуваат десет професионалци од областа во која делуваат, истите се поделени во четири под групи. Тим за административни работи, Тим за односи со јавност, Креативен тим и Тим за организација на изложби и настани. За време на фестивалот секогаш дополнително ангажираме сценограф, продуцент и волонтери.

За време на фестивалот се ангажираат повеќе од 30 професионалци за менторските работилници.

Визуелната комуникација за настанот ја извршува тимот од дизајнери на Ефектива.