Изберете јазик:

Писатели

Ако си автор кој пишува за деца или пак илустратор кој работи во сферата на литературата и илустрацијата за деца, „Литера“ е вистинското место за тебе.

Кога

од 3 јуни до 15 јуни

Каде

Национална галерија РСМ


Апликација