Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна Работилница со Елизабета Баковска

Работилница со Елизабета Баковска

Иновативен пристап за развој на креативното пишување на деца. Работилницата беше со голем интерес и со импресивни резултат. Се направија преку 40 дела со пишан збор од децата. Пристапот беше со многу интерактвност и децата меѓусебно ги споделија искуството и делата кои ги создадоа.