Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна МАСТЕРКЛАС СО ГИЗЕМ ЃОЗДЕ УЧАР

Категории

МАСТЕРКЛАС СО ГИЗЕМ ЃОЗДЕ УЧАР

Дата: 13th мај, 2024

Категорија: Uncategorized

Имате желба за креативност и илустрација? Пред вас е вистинска можност за тоа! 

Наскоро ќе имаме чест да се дружиме и да учиме за илустрации со една од најврвните илустраторки од Турција – Гизем Ѓозде Учар!

Гизем ќе ги сподели своите тајни и вештини со студентите и илустраторите на работилница која ќе ви овозможи да истражите креативни простории и техники што ве водат кон магични светови на илустрација. 

Не пропуштајте ја оваа прекрасна прилика да се забавувате, учите и создавате со еден од најврвните во светот на илустрациите! 

Линк за пријавување: bit.ly/работилницаГизем

Датум: 16 мај, 10 часот
Локација: Креативен корнер
Времетарење: 120 минути