Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна Илустрација Илустратори учесници 2019 Владимир Лукас

Владимир Лукас

Владимир Лукаш е роден во дамнешната 1978 година во Скопје и има страв од скакулци. Понекогаш зборува во рима и како мечок спие во зима. Живее и работи во Радишани, кај немирните зајчиња плишани.