Choose a language:

You are in:

Home MEETING WITH JOURNALISTS – (10.05.2023)

Категории

MEETING WITH JOURNALISTS – (10.05.2023)

Дата: 10th May, 2023

Категорија: Uncategorized

Без медиумите „Литера“ нема да биде тоа што е и нема да допре до повеќе деца и публика. Денес ги поканивме нашите пријатели од медиумите за да ги известиме за подготовките за новото издание на фестивалот. Разговаравме за темата на фестивалот, учесниците-гости на фестивалот, придружните програми, како и за состојбите со сцената за илустрација кај нас. Им благодариме на медиумите за поддршката што ја добиваме петта година по ред.