Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна Биди дел од Литера Пријави издавачка куќа

Пријави издавачка куќа

Место за пријавување на вашите изданија за деца и млади. „Литера“ со голема посветеност ја следи домашната годишна продукција на книгите за деца и млади.

Кога

од 3 јуни до 15 јуни

Каде

Национална галерија РСМ


Апликација