Изберете јазик:

Се наоѓате во:

Почетна Биљана Црвенковска

Биљана Црвенковска

Една од нашите најплодни авторки Билјана Црвенковска на работилницата успеа на креативен начин со современ пристап да им пренесе еден убав свет на децата каде го спои пишаниот збор и и цртежот. Работилниците беа со голем интерес и делата кои се направија се сочувани во архивата на фестивалот.